Kvällen in bilder









Bilderna från stan idag, så mysigt det var där å älskar julen. Sen när vi kom hem har vi typ hållt på med hennes lillebror & "busat" haha men nu ligger jag helt död i hennes säng som den sista bilden visar som Wilma tog på mig precis. Men vi ska kolla film nu och bara ta det lugnt, men imorgon sticker jag iväg till stan vid 3 med Madde för att kolla vem som blir Helsingborgs lucia eftersom olivia är en av luciorna så ja. 
Men vi hörs nog imorgon ❤️



















Julgala check


Satt som dj idag, fyfan vad läskig att sitta där och sätta på musiken inför typ 2000 pers. Tänk så hade jag satt på fel låt eller något men de gjorde jag inte så det var ju bra. Men jag & Wilma har en tradition att på varje julgala så är vi typ, så nu sitter jag hemma hos Wilma & vi ska snart sticka ner till stan & käka på big Buddha ❤️



Mot uppvisning


Tränaren Maja sticker iväg mot IH för gympa uppvisning, antar att mina små barn kommer att vara där så jag får ta hand om dem hela dagen idag. Men jag kommer nog inte vara så uppdaterad idag när jag är här men jag ska försöka. ❤️




tralalalala denna kväll





Haft den sjukaste kvällen på länge idag asså, kommer verkligen inte glömmas.
Vi har haft så jävla bäst, vår fina middag by Maja & Ebba, våra grind on me videos som finns på Isabellas instagram, våra deep talk, när vi va ute i regnet herregud. Tack för kvällen girls, ligger nu i sängen & måste sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon för gympa uppvisning. Nu ska jag ringa upp Bella, Ebba & snacka ut denna kvällen.
Hörs imorgon ❤️












Nu kör vi

Kvällens 

Har precis fixat klart allt & väntar nu på Ebba, Ebba & Bella som snart kommer hit för lite partaj. Vi ska antagligen baka & bara ha det allmänt mysigt. 
Bra fredagskväll 




Mysi

Dagens

Kör på myskläder idag, har 1 lektion idag sen sticker jag hem & fixar inför ikväll. Fetaste kvällen ever 



Fuck denna skola...

Varför finns detta? 

Har suttit med min inlämning i flera timmar nu och jag bara hatar detta, har så sjukt mycket i skolan just nu och nästa vecka blir det ännu värre, har 2 prov och minst 100000 läxor och jag skojar inte. Har ebba brevid mig på FaceTime, OMG den tjejen jag pallar inte. 



Dagen i bilder






Har faktiskt haft en sjukt rolig dag med mycket skratt från min sida, käka först frulle med Ebba, sen badminton på Olympia, sen käk på McDonalds & sen simning på filborna med bästa brudarna. Tack för dagen bebs ❤️











Vad ska man säga?

Mys! 

Kom till Ebba vid 7 & sprang upp och la mig brevid henne i hennes säng, vi hade vår lilla dagliga deeptalk. Men nu ska vi fixa vår frulle 



Godaste


Sitter och kollar tv nu & dricker varm oboy, så jävla mys! 
Ska gå och lägga mig snart, så säger godnatt nu 



FaceTime med bästy



Har just nu den dagliga FaceTime med Ebba inför imorgon, ska åka till henne vid 7 imorgon bitti för att äta frulle tillsammans innan vi sticker till Olympia för badminton & filborna för simning. 
Har ingen aning när vi sluta imorgon, antar att det blir vid 2 tiden eller något.
Men ska packa lite saker nu, sen kolla tv tror jag. Måste gå och lägga mig tidigt för att komma upp imorgon, så jag vet inte om det blir fler inlägg ikväll.


Welcome My New darlings


Kaktus 1799:- 








Mysig kväll

Flippad Maja 

Flippa ut helt när jag tog dessa bilderna, men var nere i stan och fick med mig det jag ville ha hem så nu är Maja glad. 
Ni får se imorgon! 
Men ligger i min säng och lyssnar på musik och har ljusen tända som vanligt, ska snart gå ner för att käka världens godaste middag. 
Linn ringde precis på FaceTime så jag får väl svara 




Sjukgymnasten..


Sitter hos sjukgymnasten nu, stanna ute med Ebba, Ebba, Hampe & Simon en liten stund innan. Men efter jag varit här ska jag nog åka ner i stan för att köpa en sak men jag får se. 






Måndag

Ny sängkappa

Mamma var och hämta ut mitt paket idag, fanns denna fina sängkappan i som är på bilden där uppe, fick några kuddar till också. Men just nu ligger jag i min sköna säng och kollar tonårsbossen som är inspelat i Helsingborg & jag är faktiskt med tror jag, såg inte riktigt helt.
Men sen ska jag kolla ensam mamma söker och sen väntar sovmorgon imorgon, skönt! 




Bästa killen


Åkte iväg för att träffa världens finaste kille innan, å han är så mysig. Min bror kommer bli världens bästa pappa det lovar jag er, stolt lillasyster. 
Men åkte även vidare till mormor och morfar innan för att fika & bara mysa. 
Sen har jag tagit en lång dusch & målat klart min spegel, imorgon väntar en lång dag i skolan... 
Slutar vid 4 & sticker sen vidare till bamsegympan. 
Nu måste jag sova, puss





Målar




Söndag

Har legat i min säng hela dagen och kollat Gossip girl, får gå upp snart för att åka ut till mormor och morfar med min brorson, har ingen aning om vad jag ska kalla honom än.. Men jag ska väl mysa med den lilla skönheten, sen åker jag nog hem och fixar lite mer saker här hemma för veckan som kommer, kommer bli en bra veckan. Har en sak inför fredag som jag längtar till 

Godnatt

Har fixat på mitt rum nu på kvällen, var iväg en sväng innan också, fyfan vad jag brände mig på mitt finger innan när jag skulle släcka mina ljus. Fyfan vad ont det gör!! Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon

Grym dag



Kom hem vid halv 7 från Ullared, haft en grym dag med Madde och Liam. Drack nog den godaste chailatten idag asså, så god den va. Men fick med mig lite småsaker hem så jag är nöjd, har precis haft FaceTime med Ebba T, Bella & Ebba B & ska nu fixa på mitt rum eller kolla några avsnitt av Gossip girl.






Paus


Står och laddar min telefon någonstans inne på Ullared nu, känns ju normalt. Men vi ska snart fortsätta handla, har hittat några enstaka grejer men jag hittar nog mer sen. Men nu ska jag leta upp Madde & Liam 



Mot Ullared

Somna mitt i min film igår kväll & vakna nästan precis, Madde är påväg hit för att hämta mig sen åker vi till Ullared.
Men jag tror inte det blir så mycket uppdatering under dagen bara så ni vet men när jag kommer hem ska jag försöka blogga lite.
Vi hörs 

3450 gram kärlek


Blev äntligen faster idag som jag nu väntat på i 9 månader han är verkligen den finaste jag sett, stolt faster.
Åkte upp vid 6 tiden på bb för att hälsa på denna skönhet och jag säger bara fy vad fin han är, min lilla gosse. 



Äntligen

Dagens

Vakna vid halv 7 när jag får reda på att något jag väntat på i 9 månader är snart här, å vad jag längtar!
Men jag sticker snart till skolan för att gå till halv 4 idag, efter är jag antagligen med Ebba eller sticker hem. 



















GG

Bästa 

Har kollat Gossip girl hela kvällen, å det är så spännande nu. Mamma är iväg på träning som jag igentligen skulle varit på men ryggen gör ont och jag har ont lite överallt. Ska faktiskt gå och lägga mig i tid idag om jag lyckas & imorgon är det äntligen fredag. Sover kanske hos Madde & Liam imorgon eftersom vi åker tidigt på morgonen, men vi får se




Spanska



// Wikstrand 

Idrott


Sitter och kollar på idrotten nu, kan inte va med pågrund av ryggen... 
Men efter har vi en lektion kvar sen sticker jag antingen hem eller till Ebba.
Men vi hörs 



Igen..

Ligger i sängen & mår inte så jättebra faktiskt, vi får se om jag går till skolan imorgon eller hur jag gör. Men har mina ljus tända & musiken på som vanligt och ska snart kolla tv, men jag hör av mig när jag känner för det antingen senare ikväll eller imorgon. 

Onsdag

Hello 
Kom nästan precis hem, efter skolan stack jag med Ebba,Ebba, Moa till Ebba sen stack vi vidare till Moa, dem bytte om för att dem skulle på fotboll så vi skjutsa dem halvvägs till Olympia sen cykla vi hem till Ebba. Sitter nu i soffan med två filtar runt mig för fyfan vad kallt det är ute nu asså.. 


Hata Ronaldo

Kung Zlatan 

Matchen behöver vi inte snacka om, gick upp på mitt rum efter att Ronaldo gjorde mål, hata Ronaldo! 
Men sen skrek mamma på mig att Zlatan gjorde mål så sprang jag ner igen.. Å, så mycket jag stör mig på Ronaldo - hatar honom...
Men ja, sen har jag tagit en dusch också & äntligen ligger jag nu nerbäddad i min säng, kommer verkligen inte komma upp imorgon men vi får väl se.
Godnatt 



Fotboll

Sitter och kollar fotboll med mamma, var på träningen innan & det hände lite grejer men ja, jag träna ju inte.
Men ska kolla klart på matchen nu sen ska jag plugga spanska & sen bädda ner mig i min sköna säng. 
Hörs kanske sen annars hörs vi imorgon  




Varför?

Ny tejp

Kom precis hem från sjukgymnasten, skulle igentligen fått mina övningar idag men eftersom min rygg blivit värre tejpa hon bara den & sen fick jag 4 nya tider.
Ska gå dit två gånger i veckan nu. 
Jag fick inte heller träna mer denna veckan, men ska ändån åka till träningen idag för att kolla. 
Men vi hörs när jag kommer hem från träningen 




Godnatt


Kollade ensam mamma söker innan och lite andra program, ska nog följa med Madde till Ullared på lördag men jag vet inte vi får se. Börjar halv 10 imorgon vilket är super, älskar måndagskvällar när man vet att man har sovmorgon nästa dag, bästa som finns! 
Men imorgon ska jag till sjukgymnasten vid 4 sen åker jag vidare till träning för lite styrka och så eftersom jag inte kan träna med min rygg... 

Godnatt 



Speciella personer ♡

That seriös bild på mig 

Kom hem vid kvart över 7 efter jag haft Liam sovandes hos mig en timme, å han bara somnade i min famn mysigaste.
Älskar denna kille 


Fråga mig inte varför det blir någon annan text nu... 
Men ligger i sängen & lyssnar på musik och kollar igenom bilder som väcker sjukt många minnen med en speciell person, vi har knappt haft kontakt nu i flera månader efter olika saker men jag inser nu att jag saknar denna speciella person så mycket 








Liam ♡


Sötaste Liam 

Stack iväg till bamse vid 5 för att  ha mina små söta ungar men jag fick passa Liam istället, ska nog stanna tills klockan 7 för att passa Liam tills Madde åker hem.
men vi hörs när jag kommer hem 








Bajs på detta


Sitter i soffan & kollar Johan Falk eftersom jag gör min filmanalys av den men jag fattar verkligen ingenting. 
Men ja, var iväg och lämna en grej till min bror innan efter vi hade käkat.
Men nu ska jag fortsätta med detta pisset ❤️



Älskade söndagar

GG 

När jag kom hem från Ebba beställde jag lite saker till mitt rum, så dem kommer nog i veckan hoppas jag. Sen har jag bara legat i sängen & kollat Gossip girl hela dagen, haft ljusen tända och bara legat under mitt underbara täckte och kollat på den bästa serien. Men ska göra min filmläxa nu som vi har till imorgon 




Bästavän ♡







Dreamer 

Tog dessa bilderna inatt vid 3-4 tiden, fyfan vad roligt det va.
Men vi gick och la oss vid halv 5, sen vakna vi vid 10. Mamma kom och hämta mig halv 11 & nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik.
Vet inte om jag ska iväg på träning sen men vi får se sen 



Kvällen med bästa



Kom till Ebba vid 7 och packa upp mina högtalare, sen stack vi till brunnen för att handla godis & gräddbullar. Påvägen träffa vi Matilda & Sandra men dem cykla vidare direkt, sen träffade vi Hampe och var med han ett litet tag & senare träffa vi Ebbas kompisar Ida, Ebba, Vilma & sen var det tre andra kollar också, vi stack hem vid kvart i tio tror jag & gjorde fruktsallad. 
Nu ligger vi i sängen och försöker få swefilmer att fungera så vi kan kolla på Gossip girl men det fungerar inte, så vi får väl hitta på något annat istället.
Hörs ❤️




Mot ebbsi


Kom hem vid halv 4, efter vi hade lämnat morfar igen satt vi och fika sen körde jag och mamma till väla & Ikea. 
Köpte pärlor & sånt eftersom jag ska göra lite armband, men fick fel tråd så får åka och byta någon dag.
Men nu ska pappa köra mig hem till Ebba T där jag sover inatt, vet inte vad vi ska göra ikväll men vi får se.
Kommer nog inte få så mycket tid till att uppdatera men jag ska försöka
❤️



~




Lördagsmorgon


Mamma väckte mig vid 9 för att vi skulle åka och lämna joel på hans skola, sen ska vi åka till min andra bror för att byta bil & sen kör vi ut och hämtar morfar för att han ska följa med oss på Joels öppet hus på hans skola. 

En sak jag tänkt på är att det ser ut som jag blundar på typ alla bilder, men det gör jag inte om ni tror det! 



Goodnight

Förlåt för dessa dåliga mobilbilder 

Efter matchen som sluta 1-0 till Portugal gick jag upp på mitt rum och byta om, tända alla mina ljus & satt på musiken.
Har försökt nu i 20 minuter för att få min mobil att fungera som den ska, min kamera är helt cp & bilderna blir helt vita så jag har dampat sönder & kastat min mobil lite överallt. En väldigt bra förklaring över vad jag gjort en sån här fredagskväll, ska faktiskt sova nu så vi hörs imorgon 
Puss ❤️




Fredag

Slutade efter lunch idag & följde med Ebba hem till henne där vänta på att Linn & Noah skulle komma. Medans vi vänta lyssna vi på musik, stack ut en runda och hade damp på varandra 😂 När dem kom gjorde vi lite olika saker, vid 6 stack Linn hem. Cykla hem vid halv 8 och när jag kom hem kolla jag det sista av idol & kollar nu Sverige - Portugal, ska hjälpa mamma med en sak senare & sen efter jag gjort det somnar jag nog eftersom jag har varit trött hela dagen. Men imorgon ska jag nog va med Ebba igen, vi får se vad vi hittar på men vi hörs ❤️

Godnatt

Godnatt alla! 
Stack ju iväg på träning direkt när jag kom hem från stan, sen kom jag hem vid 10 så det är därför jag inte kunnat blogga så mycket under kvällen.
Ligger nu i sängen & klockan är halv 12 och jag borde sova nu eftersom jag verkligen inte kommer upp på morgonen & det kommer jag inte göra imorgon så ja!
Godnatt ❤️

Mys i stan

EH 

Sitter och käkar på EH med Matilda, sitter och snackar om olika saker.
Sticker iväg på träning senare tror jag, men vi hörs när jag kommer hem ❤️ 






Stay in bed



Vakna precis och ligger i sängen & hade kunmat stanna här men skolan väntar...
Ska börja göra mig klar nu så jag är färdig i tid idag. 
Efter skolan har jag & Matilda planer på att sticka ner i stan så vi får se, men jag sticker iallafall iväg på träning vid 7.
❤️

Godnatt

La mig precis i min underbara säng och ska snart sova, försov mig imorse också så jag får väl se om jag kommer upp imorgon. 
Fixa klart Matildas blogg, som nu är klar.
Gå in & kolla hennes blogg: 
http://nattstad.se/maatildagustafsson
Godnatt

- förlåt för att den inte blev länkad men mobil inlägg

Ska jag?

Nu när jag sitter och hjälper Matilda med hennes blogg funderar jag på
om jag ska flytta över min blogg till nattstad istället, men jag vet inte.
kommer ju inte ha samma statistik om jag flyttar så jag funderar på saken..
vi hörs senare ♥
 

Mys


Baka våra scones och gjorde smoothie & kolla sen film, hjälpte henne med att skaffa blogg men hann inte göra så mycket eftersom hon skulle iväg på träning så jag ska fixa det nu ikväll,
Är nu på västra Ramlösa för att kolla på mammas träning, ska cykla hem snart.
När jag kommer hem ska jag fixa Matildas blogg om jag kommer in, annars ska jag väl bara ligga i min älsklings säng & lyssna på musik.
Hörs sen 


Bästa skoldagen

Roligaste engelsk lektionen på länge!

The fox in Espanol 

Sitter hemma hos Matilda nu och ska baka scones och kolla film. Hade faktiskt en rolig dag i skolan, satt och skratta mig igenom både engelskan & spanskan. 






Bästa på länge

Skönaste på länge! 

Istället för att ta en dusch, tog jag faktiskt ett bad med massor av skum som jag inte har gjort på länge. Hade hela badrummet fullt med ljus & musik på och bästa i telefonen.
Låg kvar i 40 minuter tills jag insåg att jag var tvungen att gå upp & fixa mig.
Så nu är lilla jag färdig för att sova, ska bli skönt att sova eftersom jag måste sova ut, har inte fått göra de dem senaste nätterna pågrund av min rygg.
Men vi hörs imorgon finisar ❤️







fact #4


Stanna hemma från träningen idag också eftersom jag fortfarande har ont i min rygg, hoppas det blir bättre snart.
Ligger i sängen med ljusen tända & lyssnar på musik och jag bara älskar min säng den är så mysig. Men ska plugga lite Spanska nu, sen ska jag nog ta världens längsta dusch.
Vi hörs ❤️





cp app

Eftersom blogg appen inte fungerar som den ska så vet jag inte hur det blir med bloggandet, ska se om jag kan fixa det annars bloggar jag när jag får tag i en dator. 
 

GG

....

Sluta vid halv 3 & stanna kvar på skolan tills 3, cykla hem i regnet och direkt när jag kom hem gjorde jag varm choklad & käka.kanelbullar. Sitter nu och kollar på Gossip girl, sticker iväg på träning sen tror jag. Vi hörs ❤️


Miss summer

Bild från Egypten i somras 

Har haft en skön kväll, kollat fotbollsgalan och bara tagit de lugnt.
Sitter nu på rummet med musik på högsta och inser hur mycket jag saknar sommaren, kolla igenom alla mina bilder från somras & shit vad jag saknar de.
Det är så kallt & tråkigt väder nu..


 



Trött Maja

I love you 

Har kommit hem efter en lång dag, var på gympan i 2 timmar eftersom jag hade en grupp till efter Bamsen, cykla hem i det kalla vädret & ligger nu i soffan och väntar på att klockan ska bli 9 då jag ska kolla på ensam mamma söker. Imorgon står sovmorgon på schemat som är så skönt! 
Ska hjälpa mamma med en sak nu, så vi hörs sen ❤️


Mot träning

Satt mig precis på cykeln för att sticka till bamse gympan, har precis varit på utvecklingssamtal & det gick väl helt okej. Men vi hörs efter bamsegympan ❤️

Godnatt

Tänkte säga godnatt från en glad Maja, men tanken på att gå till skolan imorgon är hemsk eftersom vi byter klasser så vi kommer med en annan mentorsgrupp men går inte in på detalj för ni kommer ändån inte förstå eftersom vår skola ska göra allt så komplicerat. 
Men godnatt ändån, vi hörs under dagen imorgon ❤️
Xoxo Maja

Vid min sida

Bästa vän - gammal bild

Idag insåg jag att jag verkligen har världens bästa vän, jag tänkte efter idag och kom på att tjejen där uppe på bilden har varit vid min sida i 12 år, är bara så tacksam för att få träffa dig varje dag, att få prata ut med dig är nog de skönaste jag vet fast de nästan slutar i tårar som det gjorde när jag berätta den grejen jag länge velat få ur mig men jag vet att du alltid finns där för mig.
Min fråga som jag ställer till dig varje dag är hur fan jag skulle klara mig utan dig, tillexempel nu när du snart åker till USA, Älskar dig världens bästa ❤️




Hos ebbsi

 
Sitter hemma hos Ebba nu, vi kom precis hem från deras match som dem vann. Vi ska kanske sticka & kolla en match till men vi får se.
Men vi hörs senare ❤️

Söndag

Missu

Vakna nästan precis & gick direkt ner för att slå in pappas paket eftersom de är farsdag idag, så nu väntar jag på att han ska vakna. Men vid 1 sticker jag ju och kollar på ebbas & Matildas match och efter de tror jag hänger med Ebba hem vi får se. Ska kolla några avsnitt av Gossip girl nu tror jag och sen börja göra mig klar för att sticka.
Vi hörs sen ❤️
Xoxo Maja




Hemma

Kom nästan precis hem från en mysig kväll hos mormor & morfar, träffa min kusin som jag inte träffat på länge också
Men kom nästan precis hem & ska sätta mig och kolla på Gossip girl, men avsnitten är helt cp nu... 
Men imorgon åker jag iväg vid 1 för att kolla på ebbas fotbollscup på Västergård, så ja. Skulle igentligen sticka till henne nu på kvällen efter men jag orka inte. Men nu ska jag tända mina ljus & sätta på Gossip girl.


lugn lördag

sitter nere på min brors rum och  musiken runt om mig dunkar på det högaste i hans extrema högtalare.
Har kollat några avsnitt av gossip girl på hans skoldata också,
väntar på att klockan ska bli halv 5 så vi kan åka till mormor & morfar.
men nu ska jag fortsätta att kolla på gossip girl, vi hörs senare idag 
 
xoxo Maja

Mammas jobb

Dagens outfit ✌️

Mamma väckte mig vid 10 & sa att vi skulle åka ner i stan med joel och sen till hennes jobb så de gjorde vi.
Sitter nu på hennes jobb & ska hjälpa henne att jobba. 
Vid 5 ska vi åka ut till mormor & morfar för middag med kusinerna, ska fira morfar eftersom han fyllde år i veckan.
Men vi hörs sen ❤️
Xoxo Maja 



Min rygg just nu...



Som ni ser på bilden så har min sjukgymnast tejpat min rygg idag & fyfan vad ont jag har just nu. Fick några övningar jag skulle göra hemma och sen skulle jag komma till henne igen om 2 veckor, så vi får se hur det blir..



Bästa

Var hos Ebba en liten stund sen cykla jag hem & jag, mamma körde ner i stan för att kolla en grej sen körde vi vidare hem till min bror och hans sambo. Dem följde med oss ut på väla & Ikea.
Sen körde vi till maxi och handla & äntligen är jag hemma. Vet inte vad jag ska göra ikväll men vi får se.
Xoxo Maja

Mina nya bebisar

Mina nya älsklingar

Detta fanns i mitt paket jag hämta ut igår, vänta på dem skitlänge.
Men nu är dem äntligen här, så nu kan jag va ute i vått & tort 😂 



Gotti

Så gott 

Sitter på fritan & väntar på att famen ska börja, slutar klockan 4 och sen efter sticker jag hem till Ebba för att hämta min kartong som står hos henne. 
Men nu måste vi byta om, hörs efter famen ❤️


Å, vad jag älskar detta

Detta är bara hur jävla gött som helst 

Har suttit hela kvällen & kollat min absoluta favorit serie fyfan vad jag älskar de. Kollat fler avsnitt nu på kvällen och har pratat med Ebba på FaceTime i mer än en timme, älskar den tjejen också.
Men nu ska jag göra mig klar för att sova, men vad jag har i mitt paket får ni veta imorgon, haha längtar ni? 
Godnatt ❤️ 
Xoxo Maja 

Hata regn

Var hos Ebba tills 6 då vi gick ut & cykla rundor i regnet, fyfan vad det regna.
Men sen fick vi båda panik eftersom vi blev så jävla blöta & jag skulle med bussen. Jag cykla hem i piss regnet & när jag kom hem smsa mamma mig att jag inte behövde gå på träningen.
Ska ju iväg till sjukgymnasten imorgon för att kolla upp min rygg.
Så nu ligger jag under filten & kollar Gossip girl, mår faktiskt inte jättebra heller så jag somnar nog snart.
Hörs sen ❤️

Bakmys

Så söt...

Jag & Ebba har precis satt in våra amerikanska chokladrutor i ugnen och ska nu gå upp på hennes rum & snacka lite. Förresten så visar jag vad som fanns i mitt paket ikväll om jag hinner.
❤️

On tha spanska


Sitter på spanskan nu & kollar film,
Skulle igentligen haft håla nu men slutar en timme tidigare istället.
Hämta ut mitt paket innan också, men jah sticker hem till Ebba T sen & vid 5 sticker jag på träning.




Glömt bloggen idag..

Tyvärr har jag helt glömt bort att blogga idag, försov mig imorse & när jag gör det får jag världens dåligaste dag så jag skyller på det. Men jag ska försöka bättra mig, men nu ska jag gå och bädda ner mig i sängen för att sova så jag kommer upp i tid imorgon.
Vi hörs imorgon efter skolan om jag inte får tid att blogga när jag är i skolan.
Xoxo Maja 



full rulle

Dega hemma hos matilda tills hon skulle iväg på utvecklingssamtal vid halv 5,
då stack jag & ebba t hem till henne och hade värsta deap talken & käka kakor.
sen vid 5 tror jag de va stack jag till västra där mamma hade träning, satt där i typ
någon minut sen cykla jag hem eftersom mamma tyckte jag luka skit... 
Ebba hade dock sprutat ner mig i 1 million,
och min lilla känsliga mamma tyckte de lucka skit mycket.
Men när jag kom hem gjorde jag te och börja på hemuppgiften, så nu är den äntligen klar.
Ska nog kolla några avsnitt gossip girl nu, men vi hörs sen ♥
 

Hemma hos Matilda

Vi sluta vid 11.50 och cykla direkt hem till Matilda & sitter nu och kollar världens roligaste film. Vi ska nog käka & göra vår hemuppgift snart, men jag hör av mig senare ❤️


Helt jävla underbar serie

Så sjukt bra!

Har kollat klart på 2 avsnitt av Gossip girl & det blir bara bättre och bättre.
Om ni inte redan kollar på Gossip girl, måste ni göra de, det är så sjukt bra!
Men ska sätta på ett avsnitt till sen bäddar jag ner mig i sängen.
Går i skolan från 8 till efter lunch då vi ska gå hem & göra en hemuppgift.
Men goodnight everybody ❤️






Längtar så mycket

Snart så...

Sitter i bilen påväg ut till Hyllinge för att handla med mamma, skippa träningen idag eftersom mamma tyckte jag skulle vänta tills efter jag varit hos en sjukgymnast som jag ska på fredag.
Så vi får se vad som är konstigt med min rygg. När jag kommer hem ska jag kolla Gossip girl & bara ta de lugnt.
Xoxo Maja 


Hemma

Gick i skolan till halv 3 sen stack jag med Matilda & Ebba hem. Vi käka och snackade om olika saker, men vid 4 stack Ebba på utvecklingssamtal och jag & Matilda stack hem. Så nu har jag precis kommit hem & ska kolla Gossip girl, kanske sticker iväg på träning sen men vet inte om det blir så eftersom jag har sjukt ont i min rygg. Vi hörs sen ❤️

Godmorgon

True shit 

Vakna vid halv nio och ligger fortfarande kvar i sängen, känner att jag måste gå och upp & göra mig färdig eftersom Filippa kommer till mig vid 5-10 över och sen cyklar vi och möter upp Ebba. 
Har världens chilligaste dag i skolan idag, börjar halv 10 & slutar halv 3. 
Efter skolan sticker jag nog hem med Ebba T, vet inte vad vi hittar på.
Vi hörs ❤️



Godnatt

Så himla söt eller vad tycker ni?

Har kollat klart två avsnitt av Gossip girl och ligger nu nerbäddad i sängen. 
Ska ringa upp Linn på FaceTime för lite snack såhär på natten. 
Börjar halv 10 imorgon så får iallafall lite sovmorgon och de uppskattas verkligen just nu. Vi hörs imorgon ❤️
Xoxo Maja  

EMS

Sitter nu på rummet med ljus & ensam mamma söker framför mig.
Kolla ett halvt Gossip girl inlägg innan, men jag får kolla klart på de efter ensam mamma söker. 
Vi hörs senare ❤️
Xoxo Maja 

Lussebulle, lussebulle

Fy vad gott! 

Var och handla & fick med mig lussebullar & te med mig hem.
Å, har längtat att få äta lussebullar.
Världens godaste te också, smakar blåbärs muffins.
Men nu ska jag börja laga mat till familjen eftersom jag står för de idag.
Hörs sen ❤️
Xoxo Maja 


Svin kallt outside

Stack hem och hälsa på min lilla sjukling Ebba T innan när jag vänta på dem andra, sen stack jag & mötte Linn, Matilda, Vilma & Noah.
Vi cykla sen hem till Matilda & bara typ snacka, jag cykla till Bamsen vid kvart i.
Det gick faktiskt oväntat bra, nu när Madde inte va där.
Men nu ska jag & mamma åka och köpa mat tror jag, eftersom man typ inte får dricka vattnet i Helsingborg utan att koka de så tror jag vi ska köpa vatten eller något
Xoxo Maja 

Slutat

Sluta nu efter lunch, skulle igentligen haft både idrott & fame idag men vår idrottslärare var inte här så vi har håla & tydligen skulle vi inte ha fame.
Men vet inte vad jag ska göra nu fram tills jag ska på bamse sen vid 5.
Men vi hörs ❤️


Trött Maja

Tog en lång dusch innan & kollade på ett till avsnitt av Gossip girl, har fixat allt till imorgon också.
Ska faktiskt lägga mig nu & se om jag somnar som jag nog gör, somna ju tjugo i fyra i natt...
Börjar tjugo över 9 imorgon och slutar vid 4 eftersom jag jag fame, efter sticker jag nog på bamse vet faktiskt inte om det är bamse imorgon men jag får väl ta reda på de men efter åker jag nog hem och pluggar antar jag. 
Vi hörs imorgon ❤️
Xoxo Maja 

Williams lista & solsidan


Kolla precis på Williams lista 2, fast nu kollar jag på solsidan. 
Hann kolla några avsnitt Gossip girl innan vi käka.
Men nu ska jag fortsätta kolla solsidan & sen duscha och fixa lite grejer inför skolan imorgon. 
Å vill inte börja i skolan igen!!!
Vi hörs sen ❤️
Xoxo Maja 

Home Sweet Home

Mys! 

Åkte hem vid 4 tiden då mammas träning var slut, satt och prata med Kalle medans jag ändån vänta.
Men nu ska jag sätta igång Gossip girl & bara ta de lugnt.
Hörs sen ❤️
Xoxo Maja 



Mot träning

Påväg till träning 

Sitter i bilen påväg till wilmas träning där min mamma också är, åker hem vid 4.
Vet inte vad jag hittar på när jag kommer hem men antar att jag lägger mig i min säng och kollar Gossip girl, är så trött eftersom vi gick & la oss vid tjugo i 4.
Hörs sen ❤️
Xoxo Maja 



Hemma igen

Vi kom nyss hem till Wilma igen, har bytat om och fixat hennes säng så nu ligger vi under flera täcken & ska fortsätta att kolla på Gossip girl.
Men hör av mig innan vi somnar 
Xoxo Maja 

Gossip girl

Bästa serien! 

Vi har kollat ett avsnitt av Gossip girl nu medan vi väntar på efterrätten, vi ska kolla nästa avsnitt nu.
Vi hörs sen 
Xoxo Maja 


Middag

Vi drar på middag nu ❤️


My day


New in 

Vi åkte först ut till magasin 36, sen vidare till bende som skulle hjälpa oss med lite gympagrejer, sen inom hunkydory outleten och tillsist lager 157.
Fick med mig dessa godingarna hem, blev helt kär när jag såg tröjan.

Efter mycket tjat på mamma fick jag följa med Wilma hem, sover här inatt.
Påvägen hem till Rydebäck körde vi inom McDonalds där vi fick vår efterlängtade cheeseburgare. 


Nu ska vi börja fixa oss inför middag hos wilmas mormor och morfar ikväll.
- xoxo Maja 






Iväg

Står nu med mamma & väntar på att Wilma ska komma, vi ska åka ut till Höganäs för mys! 
Vet inte hur dagen slutar, men de får vi se - hörs senare ❤️

Gossip girl

Tände alla ljusen på rummet & satt igång Gossip girl, har kollat 3 avsnitt redan. Ska fortsätta kolla tills jag somnar, det är sjukt spännande nu.
Men imorgon åker jag, Wilma & våra mammor iväg för shopping runda & mys i Höganäs. Vet inte vart dagen slutar, men antingen hemma hos Wilma eller ute med Matilda.
Men om jag inte hör av mig mer ikväll, hörs vi imorgon ❤️


Food is my bestfriend

Favorit' 

Stack ut till väla för att kolla upp några saker, sen käka vi. Satt och prata om olika saker, skönt att få träffa mamma och min bror som jag inte träffat på 2 dagar. Vi körde sen hemåt för ännu mer mys! 




Mamma & bror mys

När jag kom hem bytte jag om & försökte se vart mitt paket tar vägen.
Men jag, mamma & min bror stack iväg för att fixa några saker, sticker inom väla och stan så kanske hittar något fint.
Men vi hörs ❤️


Best friend

Vi vakna halv 1 när min mamma ringde mig, så jävla trötta.
Men vi ska väl snart gå ner & käka frulle och sen sticker jag hem, jag och mamma skulle nog iväg någonstans.
men vi hörs senare ❤️

1 november

Ligger i Matildas säng & kollar tv, vi somnar nog snart, sjukt trötta.
Men imorgon sticker jag hem när jag vaknat för att sen sticka iväg med mamma tror jag 
Godnatt ❤️

RSS 2.0