Maja goes wild


Har nu fixat mig inför kvällen & ska börja fira in de nya året med la familia. Vi käka precis förrätt och väntar nu på huvudrätten som är klar alldeles snart, ska bara ta de lugnt dem sista timmarna på 2013. Så snäll som jag är så har jag fixat hälften av sammanfattningen av 2013, så ska börja ladda upp dem på tidinställde inlägg senare. 



Lite kvar av detta år


Åkte hem till min bror för att passa han medan dem skulle iväg och handla. Dem har precis kommit hem igen så ska väll snart sticka hem igen. När vi kommer hem väntas middag och mys med la familia. 



Ny kofta

 
 
 
299:- 
 
 
 
 

Nyårsafton

 
Direkt när jag vakna stack jag iväg för att handla mat och så tills ikväll och kom precis hem och sitter med bellz på skype. Ska bara ta de lugnt fram till ikväll, min bror och bebisen kanske kommer hit ikväll men vi får se annars ska jag bara va hemma med familjen. Men ska faktiskt fota min kofta idag också, har så mycket jag ska hinna med idag så jag får se om jag hinner.
 

Miss My bitch


Har precis haft ett FaceTime-samtal med Ebba, hon fixade lite med mina saker hon köpt till mig. Planerade också den 3 januari när dem kommer hem, planerna vi har inför den dagen orkar jag rabla upp nu så de får ni veta senare. Ska nu gå och bädda ner mig i sängen eftersom klockan är snart 03. Det väntas en hyfsad lugn dag imorgon / idag men nyårsfirande blir det iallafall. 



Liten kort sammanfattning av 2013

 
 
Har haft en känsla av att detta året inte har varit det bästa men ändån har det varit en av de bättre. 
Bilden talar för mig, detta året har verkligen bestått av skratta och tårar för min del. Det bästa på hela detta året har helt klart varit sommarlovet men till och med det har varit rätt segt. Känns som ett segt år, inte så mycket som hänt men det bästa på hela året var ju när min lilla brorson kom till världen, den lilla killen lös upp mitt år. Har även haft både motgångar och uppåtgångar med min bellz, var ovän med henne i hela 4 månader men nu är vi tillbaka där vi började så det är fett skönt. Kommit närmre min ebba också när hon börja på min skola i somras och det tycker jag verkligen är grymt, kändes som vi skulle glida ifrån varandra genom åren men vi är också tillbaka där vi en gång började. Om jag ändån tänker efter så har jag ändån haft ett gött år, men det hade kunnat varit bättre. 
 
Vill ni att jag ska göra en sån här års sammanfattning i bilder om jag lyckas samla ihop några sådana?
Gjorde det förra året också så ni kan ju kolla in på förra årets sammanfattning om ni inte vet vad jag menar. 
 
 
 
 
 

Skype och sånt


Isabella fixade Skype så nu snackar vi där istället, eller jag kan inte höra henne men ja. Fick faktiskt med mig en julklapp hem till Ebba och en kofta, tänkte fota koftan antingen ikväll eller imorgon. Så ni får hålla koll på bloggen så lägger jag upp bilderna på den imorgon tror jag. 



oturs dag

Stack och mötte bella vid 12 och tog sen bussen ner till stan, efter en halv timme märker isabella att hennes plånbok med mobil och allt sånt är stulen så vi fick värsta paniken och sprang rundor inne på ginatricot och leta. Vi hitta inte den så nu är bella utan telefon, sen på bussen hem satt där värsta peddot och log till oss hela tiden. Har inte haft världens bästa dag så ska bara mysa med mammi resten av kvällen. 
 

Mys


Sitter nu framför tv:en med mamma och kollar film, jag vet att uppdateringen suger just nu men har varit så trött nu på jullovet. Hinner nog inte göra ett inlägg innan jag somnar så jag säger godnatt nu 



Lillisen



Åkte iväg för att träffa min bror och lilleman eftersom dem kom hem idag. Jag och mamma gick ut med lilleman till stan en liten runda, hitta några saker men ska åka ner imorgon med bellz och köpa dem. 





Kan man bli tröttare?

Bästa Bellz 

Har inte haft ork till att blogg så mycket idag, när vi hade lämnat Bellz efter att varit vilse i 20 min åkte vi för att handla en grej sen raka vägen hem. Somna med mamma i soffan en stund sen har jag sovit i omgångar hela kvällen. Ringde precis upp Ebba på FaceTime för lite snack, saknar henne så jävla mycket. 



Frulle


Jag vakna vid 10 och sen vakna Bella vid halv 11, vi gick ner för att göra pannkakor eller iallafall jag. Vi ska göra oss klara nu för att snart åka med mamma ut till väla sen lämnar vi Bellz på stationen. Ska sen åka hem för att bara ta det lugnt tror jag, kommer nog somna en liten stund också eftersom jag knappt sovit något inatt. 



Godnatt

Vi har precis käkat lite och ska snart kolla en film till tror jag, kommer nog inte somna på ett tag iallafall. Hör av mig imorgon när jag vaknat och lite så.
Puss
 

Hur många kramar finns det i världen


Var ute och gick en lång runda innan med Bellz, efter en timme frös vi så stack in & la oss under täcket och kollar nu film. Ska bara mysa resten av kvällen tror jag, kanske klickar några bilder också. Men vi hörs mer under kvällen ❤️



seg kväll

Sitter i min säng och väntar på att hitta på något, om någon vill va så hör av er till oss för vi har verkligen ingenting att hitta på just nu. 

Home

Kom precis innanför dörren, tog med mig bellz hem också så jag antar att hon ska stanna här inatt eller så sover jag hos henne inatt. Just nu sitter jag och bloggar och bellz testar sina nya kläder, fick med mig en julklapp till ebba hem och ett par trosor.
 

Dagens outfit

 
Tröjan jag köpte igår från H&M // Vanliga svarta tajts // Strumpor från GinaTricot // Uggs från Kaktus
 
 

Mot väla igen

När jag vakna idag fick jag ett sms från Bellz som löd "Vill du hänga med ut på väla" så jag fick ta mig upp ur sängen för att börja göra mig klar. Har precis duschat och har också hunnit med att fota dagens outfit så jag ska fixa det på tidinställt innan jag åker iväg. Ska se om jag hittar en liten försenad julklapp till ebba, men vi får se hur det går.
 

Throw back

 
 
 
 
 
Några bilder från skolavslutningen i somras, saknar de skit mycket. 
 
 
 
 
 

Beställt

Har nu beställt min älskade blus som jag letade efter på väla idag men som jag inte hitta, men jag hittade den precis på nätet för samma rea pris. Så klickade hem den så den kommer väl i dagarna. Men ska snart bädda ner mig i sängen för lite sömn. Har ett tidinställt inlägg som kommer upp om ca en halvtimme så om ni är vakna då så kolla inom då. 
Puss

Julaftonens fotografering med Bellz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är ifrån Isabellas blogg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder hit och bilder dit

Har precis fixat över alla mina bilder från min gammla dator till den nya så nu har jag allt samlat i den nya datorn. Har nu bellz i telefonen och båda sitter & kollar igenom bilder. Ska snart gå ner för att försöka få i mig lite mat till men vi får se hur det går. Antar att jag kommer att ha bellz i telefonen resten av kvällen. 
Puss
 
 

FaceTime med saknade


Har hunnit med ett FaceTime samtal med saknade Ebba som just nu är i USA och bara har de gött. Fick se vad hon hade samlat på sig & fick till en av våra deep talk också. Saknar dig gumman ❤️



Dagen

Mamma tog en tupplur hos mig // Väla med Bellz // Bussen hem från Väla 

Har landat i soffan efter en hyfsat lång dag, var verkligen kaos på väla eftersom det var mellandagsrea. Kom där ifrån vid 2 tror jag, fick med mig en tröja hem också vi stack sen direkt hem till Bellz för lite mys innan hon stack hem till sin pappa. Mamma kom hem med en Cesarsallad men fick inte ner mycket av den.. Ligger nu med en sovandes mamma brevid mig & ska nog ligga kvar här ett tag.



Väla

Älskade Bellz

Åkte ut till väla vid 10 tiden & står nu och väntar på Bellz som ska komma hit. Vi ska väll antagligen försöka hitta något här fast här kryllar av folk.. Vet inte när vi sticker hem



25 december

Isabella kom hem till mig vid 1 så hjälpte hon mig att fota mina sista julklappar som jag la upp innan, sen stack vi hem till henne så hjälpte jag henne att fota hennes julklappar. Sen har vi bara spelat fifa och degat resten av dagen.. Skulle igentligen sovit hos henne idag men de blev inte så... Ska nog sätta igång en film snart eller ringa upp bellz. 
Puss

Juklappar del 2

 
Mjukisbyxor från Familjen
 
 
Linne från Familjen
 
 
Mjukisjacka från Familjen
 
 
 
 
Asus dator från Familjen
 
Datorfodral från Bror
 
 
Please byxor från Mamma
 
Ljuslyktor från Familjen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God eftermiddag

Vakna för 10 minuter sen med minst 500 sms från bellz, det är inte normalt att jag vaknar runt halv 1. Men ska snart gå ner för att käka frulle sen kommer nog bellz hit och hjälper mig med att fota mina andra julklappar. Så antar att dagen blir en lugn dag med bellz eftersom jag fortfarande är trött och har nu varit de några dagar... 
Puss

Godnatt

 
Har nu snackat klart med bellz eftersom mina ögon inte kunde hålla sig mer öppna, så ska nu gå ner för att göra mig klar så jag kan bädda ner mig i sängen. Jag orkar inte fota Julklapps del 2 nu så jag får göra det imorgon. 
puss
 

Miss my brudz

Har hunnit med att ha ett facetime samtal med Matilda och Ebba som är i USA, saknar dem tjejerna så mycket. Har nu bellz i telefonen istället och ska nog snart börja fixa julklappsdel 2. Har en känsla av att jag kommer va uppe hela natten, men vi får se hur det blir med det. 

Julklappar del 1

Mobilskal från Mamma 
 
Tejp till min rygg från Mammas Jobbkompis "brottarn"
 
Strumpor från Familjen
 
Pengar från Mormor och Morfar
 
Victorias Secret "Pure Daydream" från Bellz
 
Laddare som man inte behöver ha elutag för från Familjen
 
Stjärnslinga från Familjen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

så här tänkte maja

Jag tänkte att jag gör 2 olika delar av mina julklappar, så första delen kommer nog upp inatt. Så ni får kolla in på bloggen under natten. 

bästa julen

Har nu landat i min säng efter en mysig julafton med massor av snygga julklappar, sitter just nu och knäpper på en underbar sak. Mer får ni veta mer när jag lägger upp bilderna på mina julklappar. Ska försöka se om min kamera vill sammarbeta med mig isåfall ska jag se om jag kan lägga upp julklapparna antingen inatt eller imorgon. Men just nu sitter jag och snackar med bellz, ska fixa min telefon också som har blivit helt störd.. 

Bästa family


Har precis käkat och väntar nu på tomten som snart kommer hoppas jag. Får se vad jag hittar i mina paket, på något konstigt vis älskar jag den bilden ovan. 



Bästa Bellz

Dagens outfit 

Tog en dusch och gjorde sen mig klar för att sticka ut och möta upp Bellz för lite foto i parken. Blev faktiskt några snygga bilder, men sitter nu här hemma och väntar på att klockan ska bli halv 5.



Julafton


Ska snart sticka iväg och möta upp Bellz för att lämna hennes julklapp. Antar att jag ska va med henne till 2 sen sticker jag hem och städar och vid halv 5 åker vi iväg för att hämta mormor och morfar. Sen blir det julfirande hela kvällen, mina julklappar kommer upp denna vecken antar jag. Ska låna Bellz kamera och fota allt eftersom min kamera har lagt av helt.



Tomten jag vill ha en riktig jul


Bilden talar verkligen, detta året har julen inte känts som riktigt jul. Utan snö och allt & jag har verkligen inte haft någon jul känsla alls. Vet inte men det känns inte som de brukar göra. Men klockan är nu 01:23 och jag ska snart bädda ner mig i sängen för lite sömn innan jag vaknar upp till en förhoppningsvis bra julafton. Träffar Bellz när jag vaknat en stund och byter julklapp och så. 



Dan före dan

Var iväg med hela familjen innan och köpte all mat inför imorgon. När vi kom hem skulle lilla Maja försöka sig på att byta kolsyra i soda streamern & de sluta med att den låg i 1000 bitar i köket och jag är blöt som om jag vet inte bad. Köket såg ut som en pool och jag överdriver inte, så vi fick börja torka upp allt vatten. Sen la jag mig i soffan och kollade film med mamma och väntar nu på samtal från Bellz

Fetton yehe






The conjuring




Lille julafton


Dagens planer är att Bella är påväg hem till mig för lite jul mys antar jag. Vi ska nog bara ta de lugnt och kanske baka mina älskade pepparkaksmuffins.
Hörs under dagen 



1 dag kvar


Fick till sist in Julgranen idag, tycker verkligen den blev ur snygg eftersom det var jag som klädde den. Imorgon väntas en mysig julafton, mina planer inför julafton kommer bli mysigt hoppas jag om inte mitt illamående jag haft i flera dagar nu tar över. 



älskade Elif













Varning för extremt fula bilder.. 
Missu 




























söndag

Dagens outfit

Sitter nu i bilen med mamma för att åka till gh för att mamma ska på möte. Efter sticker vi och köper julgran, så vi får se hur de går i år. 



2 dagar kvar


Somna runt 02 igår efter jag hade städat mitt rum i några timmar, när jag väl städar tar det jävligt lång tid.. Men gick sen in i mammas säng och antagligen måste jag ha somnat där eftersom jag nu vakna upp i hennes säng. Idag blir det en städdag för familjen Persson och Pappa & jag står för julgranen. 



Love is in the air


Dessa låtarna spelas nuförtiden i mina högtalare, älskade julen. Under kvällen har jag slått in några julklappar, så nu finns det inte många kvar. Sitter nu och knaprar i mig tårta med mamma, sen får jag nog ta och städa mitt rum.



sleeping is My bestfriend

Cykla hem från Bella när hennes gäster kom sen satt jag mig i soffan och kollade film på tven. Sen gick jag upp och bädda ner mig i min säng & det ledde till att jag somna i en timme. När jag vakna stack jag med mamma för att handla, och nu sitter jag vrålhungrig & väntar på maten

trötta tjejer


Efter jag varit hos mormor och morfar ett tag så åkte vi hem för att hämta lite saker till och åka & lämna dem men vi kom inte så långt eftersom vi fastna framför Avicii på tven. Cykla sedan hem till Bella och ligger nu & typ sover i hennes säng. 






Godmorgon


En trött Maja har tagit sig upp ur sängen och ska åka ut till mormor och morfar för lite lördagsmys! Antar att vi ska fortsätta på vår julklappsrunda sen, men vi får se hur dagen blir.



Å, jag hatar rubriker

Har bara tagit de lugnt ikväll, varit iväg och handlat med mamma & haft ett samtal med Bellz i telefon. Har slagit in massor av julklappar och imorgon kommer julgranen på plats hoppas jag.
Ska snart gå upp och bädda ner mig i sängen för lite sömn, imorgon väntas nog en lång dag med massor av ärenden. Godnatt! 

Christmas is coming


Eftersom det bara är 4 dagar kvar till julafton tänkte jag fråga er om ni tycker att jag ska visa upp mina julklappar jag får här på bloggen! Kommer antagligen visa upp det i bilder isåfall, men kommentera vad ni tycker. 



före & efter

Framsida

Baksida





Beb

Hej Majsi, du glömde logga ut från min mobil!
Så jag vill bara säga att jag älskar dig grymt mycke! 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

/BELLA

Väla








Direkt när vi sluta skolan hämta mamma upp oss & vi åkte ner i stan för att hämta min telefon sen åkte vi ut till väla och hängde där i typ 2 timmar. Mamma köpte några julklappar till mig och jag & Isabella fick med oss en julklapp hem till hennes lillebror. Just nu ligger vi i hennes säng & somnar nog inom några minuter. Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se

my kväll


har nu kommit hem efter en lång kväll hemma hos min bror, har hunnit med att käka thaimat åka hiss upp och ner 20 gånger. Men vid halv 11 pussa jag hejdå på världens finaste bebis och åkte hem för lite snack med bellz i telefonen. 



myser med denna sötisen

Världens finaste 

sitter nu hemma hos min bror och myser med sötnosen ovanför, var nere i stan för att hämta min telefon men det gick typ inte med mitt kort så jag får klara mig utan den imorgon också. Mamma kommer antagligen och hämtar både mig & bella efter vår avslutning så åker vi ner då istället. 



mys med bellz





Skolan var väll helt okej idag, sluta vid 12 och cykla direkt hem till bellz för att göra pannkakor. Sen har vi bara dansat rundor och ligger nu i hennes säng & äter godis. Ska iväg med mamma vid 4 för att hämta upp min telefon och sen vidare mot min bror för lite bebis mys eftersom dem åker iväg på skidsemester över julen. 










give me summer


åkte iväg med mamma till solariet eftersom hon skulle sola lite så jag passade ockås på att sola lite. Fick iallafall lite färg på min bleka kropp. Men ska snart ringa upp isabella för lite snacka inför imorgon, det är film som gäller hela dagen i skolan imorgon sen slutar vi vid 1 och då sticker vi hem till bella för att slå in lite julklappar sen åker vi ner till stan och hämtar min telefon.




Stan med bästa



Bloggar nu från bellz telefon eftersom jag har lämnat in min telefon, så ska hämta den imorgon efter 4. Fråga mig inte hur jag kommer klara mig... 
Vi hörs sen när jag kommer hem





Skola


Sitter nu och väntar på att Bella & hennes pappa som ska komma och hämta upp mig för sen köra till skolan.
Tror vi slutar vid halv 3 & sticker då ner till stan direkt, men vi hörs under dagen ❤️








ingen telefon

Glömde skriva att imorgon lämnar jag ju in min telefon så jag kommer nog inte ha någon telefon under torsdagen tror jag. Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan under tiden ❤️ 

så jävla sur

Hade världens bästa plan inför nyår med Bella men våra föräldrar sumpade hela vår plan.. Så är inte på jätte humör nu, men vi ska nog fixa detta på något sett

Bellz


har nu snackat med Bella i typ 45 minuter, planerar lite inför imorgon och jul & nyår. Men efter skolan imorgon sticker jag mer till stan med Bella & ska antagligen lämna in min mobil då men vi får se. Ligger nu under mitt täcke och fryser sönder och ska snart hitta på något kul att göra.



Bellz


har nu snackat med Bella i typ 45 minuter, planerar lite inför imorgon och jul & nyår. Men efter skolan imorgon sticker jag mer till stan med Bella & ska antagligen lämna in min mobil då men vi får se. Ligger nu under mitt täcke och fryser sönder och ska snart hitta på något kul att göra.



hade nu gött

gonna miss My bitch 

har haft en långt samtal med Ebba nu innan hon åker imorgon, fyfan vad jag kommer sakna min lilla ebbz. Kommer sakna dig också Mattis, hoppas ni får de bra nu. Älskar er ❤️
Nu ska jag bädda ner mig i sängen för lite sömn inför en hyfsat lång dag imorgon, men tur att man får lyxa till sig med en sovmorgon. 




godaste


har nyss kommit hem efter att varit en snabb sväng hos Matilda för att hämta min laddare och en sväng på maxi. 
Ligger nu i sängen och knaprar i mig mina morötter med dipp och ska snart ringa upp Bellz. 



film


sitter på famen och kollar film nu, efter skolan sticker jag ner i stan med Matilda & Ebba sen kommer mamma ner dit så ska jag visa henne vad jag önskar mig.
Hörs sen



mot bror

världens minsta strumpor till lilleman

sitter i bilen påväg till min bror för att lämna blöjor och lite så till lilleman. Så jag får väll mysa lite med han innan jag åker hem och bäddar ner mig i sängen.




hoppas, hoppas


har snackat i telefon med Bella nästan hela kvällen, vi har planerat hur det sista på detta året ska firas. Om det blir som vi vill så kommer det bli fett, nyår med denna feta bruden. Så vi får hoppas på att det blir så, eftersom vi har varit "ovänner" i nästan 4 månader så vill vi fan fira bort de och fira in de nya året. Älskar dej bästa!

 



är det jul så är de


har nu slagit in massor av julklappar, så nu är dem klara. Har nu Bellz i telefonen som jag haft dem senaste dagarna & jag bara älskar det. Ska snart åka iväg för att beställa pizza till en hungrig familj Persson.



all i want for christmas is you

Dagen outfit

Har nu fått en julklapp fixad till Bellz och ska snart åka ner i stan för mer julklappshandling med mamma och bror, antar att mamma lämnar mig hos Ebba senare idag. 



3 advent


vakna vid halv 10 tror jag klockan var och kollade lite olika avsnitt som jag missat, tog precis en dusch och ska snart åka iväg för mer julklappshandling. Kanske tittar in hos familjen Thor också för att lämna några saker men vi får se hur dagen blir. 



fyfan vad grym tjej


har snackat ännu fler timmar med Bellz, har typ sammanlagt snackat med henne i 4 timmar om inte mer denna kvällen/natten. Eftersom jag inte fått mycket sömn denna helgen och inte kommer få det inatt heller så kommer det vara en trött och degig Maja imorgon. 



bästa Bellz


har nu pratat med Bella i ungefär 2 timmar till, fyfan min maskara har runnit så jävla mycket jag skattat. Älskar att ha dig i luren igen bästa, har saknar våra långa samtal som dessa.
love u, i just saying ❤️



det bästa jag vet

Kvalité 

Har snackat både FaceTime & vanlig telefon med Bella nästan hela kvällen, gjorde precis denna underbara varmachockladen och ska nu ringa upp Isabella igen efter någon timmes paus.




mysi

1- blev en Caesarsallad som vanligt // 2-  hände massor av påsar på min arm när vi gick ut ur väla // 3- fick med mig ett antal julklappar hem 



bestfriends? No, they are My sisters

1- världens godaste drink // 2- taco á la Matilda,Maja & Ebba // 3- mästerkocken matild fixa chokladpudding // 4- Ebba & jag spåra ur helt // 5- dip on the nigth // 6- är man tre i en 120 säng så är man

Haft världens bästa helg med mina älskade tjejer, älskar er 



väla


Nu har en trött Maja tagit sig upp ur Matildas säng och sitter nu i bilen påväg ut till väla för att inköpa lite julklappar. Haft det bäst med mina brudz, bilder från kvällen kommer senare idag



bästa kvällen

Hör av mig imorgon med bilder från kvällen 

Fredag den 13

1- fina Bellz // 2- världens största lussebulle // 3- me on tha slöjd // 4- bästa hejarklacken på Matildas fotbollsprofil 



bästa helgen väntar


hela kvällen har jag i stort sätt planerat min helg, imorgon efter skolan sticker jag hem till Matilda med Ebba T. Vi ska göra mat & bara ha det fett, sen sover vi hos Matilda sen på lördag så vet jag inte riktigt vad som händer men ska nog åka iväg med mamma på väla när hon hämtar mig hos Matilda. Så det kommer bli en mysig helg med mina bästa brudar, så jävla surt att dem åker iväg till USA. Jag vet att jag skriver det i typ varje inlägg men ni förstår inte hur mycket jag kommer sakna min brudz. 
Älskar er ❤️





sjukgymnasten

Efter skolan tog jag bussen direkt till sjukgymnasten och träna min rygg lite men eftersom jag fick skitont idag så kunde jag inte göra så mycket. Ska inte dit fråns den 7 januari så det är ett tag till dess & under tiden ska jag göra mina hemövningar så jag får väll se hur det blir med det, kommer glömma det.
Men när jag kom hem ringde Matilda på FaceTime så jag har snackat med henne nu ett tag, hon visar din lilla packning till USA. Å, kommer sakna dem så.. Men ska nu gå ner och käka och sen kolla några avsnitt av lite olika serier ❤️



matte


Bästa tjejerna 





My day


har haft en lång dag idag, gick i skolan från 8 till kvart över 3 sen stack jag hem med Matilda och Ebba T. Stack först hem till Ebba sen vidare till Matilda, när vi kom hem till Matilda kolla vi elsas värld och sen bara låg i Matildas säng och chilla. Vid halv 7 stack jag med Ebba och Matilda till deras träning, Hampe och Philip var också där så var med dem under deras träning. Vid 8 kom min pappa och hämta mig och nu ligger jag i sängen t och ska snart lägga mig i ett varmt bad. 





kvällen


haft en chill kväll och bara lyssnat på musik & pratat några samtal med Ebba.
Ska kolla klart det jag kollar på tv, sen ska jag bädda ner mig i sängen efter en bra dag. Imorgon vet jag inte mer än att jag har no-prov i skolan och efter vet jag inte vad jag hittar på, vi får se.




älskade girls

Ny älskling 

Åkte ner till stan efter skolan med EbbaW, EbbaT & EbbaL följde med också. Vi tog en fika och gick bara rundor i stan, fick med mig en ny vs hem också. Men ska nu bädda ner mig under täcket och kolla några avsnitt av mina serier jag missat. 



sommaren har sitt slut

Miss summer 

Har legat i sängen och kollat tv, lärt mamma använda snapchat och fixat saker inför imorgon. Tisdag imorgon och en mysig dag väntar, efter skolan sticker jag ner till stan med Ebba W och Ebba T för fika och lite andra grejer. Antar att jag ska iväg på träning imorgon men jag vet inte, vi får se. 
Godnatt ❤️



Monday

Stack direkt hem till Ebba efter skolan och käka morötter, gurka och dipp. Kolla även lite serier till 17 sen stack hon med mig på min sista bamse träning, sen vid 6 stack vi till brunnen och köpte lite gottis sen träffa vi Hampe  en lite stund också. Ligger nu i min säng med ljusen tända och kollar tv & käkar mina godaste lussebullar, nu ska jag hjälpa mamma med en grej ❤️



Cosy time

C O S Y 

Har nu tagit ett långt bad med ljus och mina älskade kakor brevid mig, låter som ett fetto jag vet... Om jag ska erkänna har jag nog aldrig varit så varm som jag var när jag steg upp ur mitt badkar, fryser inte nu iallafall. Men ska snart börja fixa lite inför imorgon och sen bädda ner mig i sängen och försöka sova. 



Kvällen

Kom hem vid halv 8 efter en mysig kväll hos Thor, älskar den familjen asså. Kommer sakna dem när de sticker till USA nästa vecka. Men har fixat lite saker nu på kvällen och ska gå och lägga mig ett bad nu. 

Söndag

Har bara degat hela dagen, jag och mamma tog bussen för att handla innan eftersom vår bil är på lagning fortfarande. Ebba ringde precis och fråga om dem skulle komma och hämta mig så dem kommer snart, jag och Ebba ska väll antagligen bara sitta och snacka eftersom vi inte träffats på hela helgen. Men ja, jag hör av mig senare ❤️

2 advent



Fick bli denna fina frullen idag eftersom det är 2 advent så tänkte jag att jag kunde lyxa till det. Har försökt kolla på ett sånt extraavsnitt av Gossip girl, men mitt internet är inte att hurra för. 



02.34

har kollat klart mitt sista avsnitt av Gossip girl nu och gjort lite andra grejer såhär mitt i natten, min bror kom precis hem så jag har snackat med han lite också. Så nu ligger jag i sängen och ska försöka få mig lite sömn, vi hörs imorgon ❤️

Adios GG


Med dessa nybakade lussekatterna ska jag nu kolla på mitt allra sista avsnitt av Gossip girl, fyfan vad jag kommer sakna det asså. Gossip girl är nog den bästa serien som funnits, OMG I just saying. 




Kvällen

Bästa kvällen

Tog bussen ner till stan med bror vid 5 tiden, fick vänta på knutan rätt så länge så därför följde han med & tur att han följde med, det är så jävla mycket skit på stan asså.. Men kom till Olympia vid halv 6 och gick in för att äta middag och bowla med alla tränare i Ling. Mysig kväll, bowlingen gick sådär iallafall, fick faktiskt till en strike! Satt kvar ett tag efter alla hade stuckit eftersom Camilla skulle köra mig hem. Har varit hemma ett tag nu och ska baka lussebullar med mamma snart, mysii 




Lördag

Stack ut i snön för att möta upp Isabella för lite snack, så vi gick en runda i parken & trilla omkull gjorde vi, fyfan vad kul asså. Vintern är min och Isabellas årstid asså.. Men sitter nu och väntar på min bror som ska komma och hämta oss för att åka iväg att handla. 
Tydligen kunde jag inte följa med han hem sen efter så jag sticker väl hem och kollar ett avsnitt Gossip girl medans jag väntar på kvällen. 

Älskade snö


Vakna upp till ett vitt Helsingborg, har längtat efter detta så länge. Men vakande vid 9 och börja kolla Gossip girl direkt, har 5 avsnitt kvar. Min bror kommer antagligen hit snart, men nu ska jag kolla ett avsnitt till innan jag fixar mig 



Bästa

Bästa Kevin

Kevin vann hela skiten och de var han fan värd. Mina ögon kunde inte hålla sig öppna mer när det var paus så somna i soffan tills mamma skriker.. Men om jag ska vara helt ärlig så har jag nog aldrig varit såhär trött som jag är just nu, så ska bädda ner mig i sängen och imorgon väntas en mysig dag. Åker hem till min bror någon gång under dagen och myser med lilleman sen imorgonkväll väntas det bowling för alla tränare i Ling. Så det blir förhoppningsvis en rolig dag imorgon, godnatt ❤️





Idol

Hann kolla några avsnitt av Gossip girl innan mamma kom in på mitt rum & somna i min säng, hon är för gosi.
Men har precis käkat och sitter nu framför tv för att kolla finalen på idol.


Bästa som finns




abow, vad jag är duktig


Har precis bakat pepparkaksmuffins med mamma, antar att jag går upp och lägger mig under täcket och kollar Gossip girl nu. Mysig dag/kväll väntar med mamma, älskar dej ❤️



Let it snow


Första snön/haglet trilla ner från himlen idag, mysigt! Hade en lugn dag i skola trots stormen, sluta vid halv 2 och åkte med Vilma hem. Ska nog bara ligga under täcket och kolla Gossip girl resten av dagen. ❤️ 




fyfan...

GG

Har hunnit kolla ett avsnitt av Gossip girl, har 10 avsnitt kvar sen har jag kollar klart alla säsonger. Bästa ever, stormen är fett läskig kommer aldrig somna, mitt hur blåser snart iväg ska jag säga. Fyfan vad jag hatar detta... 
Imorgon är det äntligen fredag, slutar vid antingen efter lunch eller vid 2 eftersom vi har zumba på famen så får vi se, sks försöka överleva denna stormen också. 
❤️




hej Sven

Bild från en urspårad idrottslektion idag 

Ligger nu i min säng & försöker kolla några avsnitt av Gossip girl, men eftersom det är stormen Sven ute vet jag inte vad jag ska ta mig till... fett läskigt. 




Sjukgymnasten


Kom precis till min sjukgymnast, fyfan vad det regnar och blåser. Ska träna min rygg lite idag, sen går jag nog upp till min bror och myser med bebisen. Men jag får se hur jag gör, hörs sen ❤️



Plugg


Har precis gjort klart min uppgift som ska lämnas in på fredag, så nu ska jag byta om och göra mina övningar som jag fått av min sjukgymnast. Ska dit imorgon och se hur det blivit med den, så vi får väll hoppas på det bästa eftersom jag har världens största gympa abstinens just nu, vill bara träna. 




Onsdag

Kom hem vid 4 efter att jag gått hem med Ebba, Bella & Filippa. Fyfan vad kallt det är ute, så gick direkt hem och ligger nu i min säng med ljusen tända och musiken på högsta. Har den fetaste plugghögen framför mig så får väll ta och plugga lite. Min bror kanske kommer hit sen så får jag förhoppningsvis mysa lite med lillkillen


Kvällens räddning


Gjorde mitt älsklings te och tog mina favorit pepparkakor och sitter nu framför tv:n. Har inte hunnit mycket plugg denna kvällen, har matteprov imorgon & jag suger bara på matte ska jag säga.
Men får plugga imorgon istället, ska kolla tv nu, sen slaggar jag i sängen.
Godnatt ❤️



Sorry

Har inte haft tid att blogga så mycket, har varit med Ebba efter skolan idag & hela kvällen har jag försökt fixa en sak. 
Har mycket plugg nu också, så om jag inte bloggar så ofta vet ni vart ni har mig. Men ska göra mitt bästa ❤️

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet

Min kärlek 

Kom precis hem från träningen hade mina små bamse barn 17-18 sen stannade jag kvar 18-19 för styrketräning, min kropp behövde verkligen det stannar nog kvar till 19 nästa vecka också. Ligger nu i min största kärlek och bara tar det lugnt, mina favoritlåtar spelas högt i högtalarna eftersom jag är hemma själv. Ska ta en snabb dusch snart och sen slaggar jag i sängen för tv tittande i 2 timmar.




Stay in bed

Älskade GG 

Har legat under mitt täcke & mina filtar hela kvällen och kollat Gossip girl. Fyfan vad jag fryser, hade tänkt att ta ett bad nu sen lägger jag mig nog i sängen och somnar inom vilken sekund som helst.
❤️



Bästa Olivia






Åkte hem till en trött liten bebis och bara mös, sen kom Madde och Liam & hämta mig hos min bror vid 4 och vi stack ner i stan för att kolla vem som blev lucia & kollade på deras luciatåg. Olivia blev inte det iallafall men hon ägde som tärna, grymma sis. Efter vi kollat två av deras uppträden så gick vi bara runt i stan och myste på julmarknaden och tillsist tog vi en fika på EH. 










Hello december






Min älsklingsmånad har äntligen kommit, å vill bara att det ska bli snö nu. 
Men ska ner i stan senare idag med Madde, men jag åker snart med Wilma till gh antar jag sen hämtar mamma mig där eller så kör Camilla mig hem. 













RSS 2.0