Ma girls


Mamma körde mig till skolan imorse eftersom jag hade två väskor som vägde massor, men vi skulle igentligen slutat vid halv 4 men sluta istället efter lunch. Gick hem till Ebba & lämna mina väskor och har sen dess bara legat och softat med Ebba & Ebba, har hunnit med att kolla en halv film innan internetet la av. Men nu ska vi börja förbereda lite inför kvällen, vet inte hur uppdatering blir under kvällen men vi får se. 


appel is tha shit

 
Har nu kommit hem från en tränig som gick sjukt snabbt, åkte inom McDonalds för att köpa med lite mat hem till min sjuka bror.. Direkt när vi kom hem satt jag och mamma oss och kollade Nybyggarna på min dator eftersom vi missa de under kvällen. Så sitter just nu och kollar på de, efter ska jag packa lite väskor till imorgon. Har många saker som ska med imorgon, men vi hörs mer under kvällen.
 
 

ont som fan

har nu kommit hem efter en lång dag, sluta vid 3 efter haft en håltimme sen spanska prov. Tog bussen ner till stan med ebba & ebba så handla vi lite saker inför imorgon. Tog bussen till sjukgymnasten vid 4, hade rikitgt jävla ont i min rygg när jag börja göra mina övningar så jag fick massage och de sluta med en riktigt står tejpning på ryggen. Så just nu kan jag knappt röra mig.. vi får hoppas att de går över tills imorgon. Sticker iväg på träning snart, men kommer inte kunna göra så mycket så jag antar att träningen blir hyfsat lugn för min del. Hörs sen

Godnatt

Gammal bild 
 
Har haft ebba i telefonen hela kvällen, har både pluggat, käkat och fixat saker med henne i telefonen. Har nu fixat allt inför imorgon och ska snart bädda ner mig i sängen för att sova. Imorgon väntas en skitlång dag för mig, slutar vid halv 4 och tar bussen dirket till min sjukgymnast sen vid 7 väntas de träning. 
Godnatt
 
 
 

Onsdag

 
Slutade vid kvart över 3 tiden och stod sen och vänta på att mamma skulle komma och hämta mig när hon ringer och säger att hon måste jobba över så jag gick hem till ebba en liten kortis för att vänta där istället. Vi fixade lite inför fredag, men hann inte med så mycket. Men mamma kom sen och hämta mig så stack vi ut för ett litet ärende, när jag kom hem ringde ebba upp på facetime så nu har vi suttit och pluggat till spansk provet imorgon. Antar att jag bara kommer ligga under filten resten av kvällen, ska se om jag hinner beställa hem mina skor idag. 
 
 
 
 

Träning


Bjuder på en bild från träningen, stack iväg på träning vid 6 och skulle kört styrka fram till halv 9 men det sluta med att jag satt och snacka med Kalle och Madde, men fick iallafall kört lite rump & ben styrka. I slutet av träningen hade jag nog den största gympaabstinensen så jag var tvungen att köra några varv fast jag inte får... 
Åkte hem vid halv 9 och inom och handla lite mat, sen har jag bara suttit på rummet med ljus, musik & mjukisbyxorna på. Nu ska jag sova så jag får lite sömn inför en lång dag imorgon. Godnatt 


Tisdag

 
Har nu kommit hem efter en hyfsat lång dag, har både gått till skolan och hem i minusgrader. Men med mina         favoriter i öronen så har det faktiskt varit skitskönt. Music on, world off  
Ska nu byta om sen drar jag faktiskt iväg för lite styrketränig eftersom jag inte kan träna fullt ut med min rygg än, så kör på 2 och en halv timmes styrketräning nu. Hör av mig så fort jag kommer hem.
 
 
 
   
 
 
 

mys kväll

 
Har hunnit med att snacka ett tag med bästa philip, käkat skitgod middag och har även städat upp på mitt rum men det ser ut likadant redan.. Sitter just nu framför tv:n och ska sitta kvar här ett tag, som vanligt på tisdagar har vi sovmorgon till halv 10 så det är verkligen skitskönt. 
Vi hörs imorgon, godnatt!
 
 
 

mys måndag

dirket efter skolan stack jag med till ebba med ebba w, matilda och ebbsi då. Vi hitta inte på så jättemycket, bland annat kleta dem sån dusch sak i mitt ansike.. men vid kvart i 5 stack jag iväg för träning sen hämta mamma mig där vid 6.
Har nu kommit hem och sitter på mitt rum med massor av ljus & musik och ska städa upp på mitt rum eftersom det ser för jävligt ut. Men ska fixa lite inför veckan sen, antar att det blir en lugn kväll.
hörs 

new from väla

    Kjol från h&m 30:-
 
    Byxor från Zara 149:-
 
     Löpartights från h&m 199:-
 
    Träningsjacka från h&m 199:-
 
 
 
 

give me love, like never before

 
Kom hem från ebba vid 8 tiden, tog de bara hysat lugnt hela kvällen. Hon blev iallafall jätteglad över min present jag gav henne, om ni vill se vad jag gav henne kika in på hennes blogg http://ebbacorneliathor.blogg.se/
Sitter just nu i soffan med datorn framför mig och kommer nog sitta här ett bra tag till, ser verkligen inte fram emot denna veckan i skolan. Har massor att göra så antar att denna veckan kommer att bestå av mest plugg.. 
Ska gå och lägga mig i tid idag också så jag får lite sömn iallafall.
Godnatt 
 
 

mot ebbsi

love you
 

dagen blev inte som räknat, men det blir bra ändå. Har varit hemma och myst hela dagen och har nu gjort mig klar för att åka hem till ebba och fira henne lite. 
hörs sen 
 

unboxing

 
 
 
dessa godingarna gömde sig i mitt lilla paket jag fick hem häromdagen, 2,an kommer absolut bli en favorit i sommar. 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon



Vakna vid 9 och tog fram datorn för att kolla ett avsnitt av nybyggarna som jag missat. Ska nu gå ner för att käka lite frulle sen hade jag tänkt att fota mina saker som fanns i paketet & även de jag köpte igår på väla. 


My bestfriends


Lite bilder ifrån denna sjukt mysiga kvällen, vid 8 stack jag och Ebba & mötte upp Philip sen gick vi till Ebba W för att överraska henne lite. Det sluta med att vi satt på ebbas rum med glass, musik, skratt & massor av snack. Vid 23 kom mamma och hämta mig och Ebba sen släppte vi av ebbsan sen körde vi hem & jag har nu landat i soffan efter en jättemysig dag.
Imorgon väntas min bästavänns födelsedag, så ska fixa de sista med hennes paket nu. 


Lördag


Väldigt snygg bild eller vad tycker ni?
Iallafall sitter jag i bilen påväg ner i stan för att möta upp Ebba och hennes familj så går vi och käkar och firar Ebba. Träningen gick faktiskt sjukt bra, och från väla fick jag med mig några saker hem. Men nu ska jag se om jag får tag i Ebba, hörs under kvällen 


Äntligen!


Mamma kom och hämta mig vid 10 sen körde vi hem & när jag kom hem stod där ett paket som vänta på mig. Hade tänkt att visa er vad som finns i paketet, men vi får se om jag hinner de idag eftersom jag ska nu åka ut till väla för att fixa present till min Ebba som fyller år imorgon, sen vid 3 sticker jag på träning. Vid 5-6 åker jag ner i stan för att käka med Ebbas familj, min absoluta favvo familj. Men vi hörs under dagen 


fredag







Lite bilder från dagen, har haft världens mysigaste dag med världens bästa. Stack ut till väla efter skolan och var där tills typ 6 eller något, stack sen hem till Ebba och la oss i ett bad med melon och godis. Fyfan vad skönt låg där i 2 timmar och bara snacka, hann snacka med Philip en liten stund också. Men har nu precis kommit in efter en runda där ute, gick rundor med en chips påse och bara snacka. Stanna över hos henne inatt sen kommer mamma och hämtar mig imorgon så åker vi till väla för att fixa en grej.  Älskar min bästa ebbz. 




Mot väla med bästa

Sitter på bussen påväg ut till väla nu med världens bästa, ska väll bara lulla rundor där ett tag. Men vi hörs under dagen, ni vet var jag befinner mig. 


Godnatt

kom hem från en sjukt rolig träning vid kvart över 9, fixade lite käk och sen fixat lite inför imorgon. Imorgon väntas en kort dag i skolan, sticker sen ut till väla med ebba för att kolla upp lite saker. Vet inte hur kvällen slutar, men de får vi se. Ska faktiskt gå och lägga mig nu eftersom jag måste ha sömn, får hoppas på att det hjälper lite med min förkylning mår inte 100 just nu... Fryser gör jag också som fan!!
Men vi hörs under dagen imorgon

maja fryser

 
Sluta ovanligt tidigt idag eftersom vi inte hade någon drott, stack iallafall hem till ebba en liten stund innan jag stack iväg för lite träning hos sjukgymnasten. Mamma kom och hämta mig där vid tjugo över 5 sen stack vi hem, just nu sitter jag med varm choklad i handen och ska snart sätta på en film. Sticker iväg på nästa träning vid 7 men får se hur det går med de eftersom  jag har sjukt ont i halsen.. Känner mig inte så jättefrisk... 
VI hörs efter min träning
 

Åh, orkar inte mer

Har dragit på mig en liten förkylning, har sjukt ont i halsen men stack och köpte en hel påse halstabletter innan så nu sitter jag och trycker i mig sånna. Tog en varm dusch innan också, fyfan vad skönt!
men har precis gjort min läxa och ska snart bädda ner mig i sängen för lite sömn, imorgon väntas en lång dag. 
Godnatt

Favoriter






Lite bilder från idag, stack hem till Ebba W direkt efter skolan och fota och lite sånt mys. Kolla sen ph & bara snacka, älskar mina tjejer. 



food is my bestfriend

 
Åkte ut till ikea för lite käk, sen in på väla för att snabbt köpa vantar till mig eftersom det är så jävla kallt ute. Fick med mig ett par vita lovika & ett par gråa. Har precis käkat lite granatäpple och ska snart hoppa in i duschen, sen väntas det tv klockan 22. 
 
 

bästa tjejerna

 
 
 
 
Lite bilder från dagen, sitter nu in i sista sekund och skriver detta på datorn. Ska nu åka iväg för lite käk på ikea med mamma och bror. Antar att vi kommer lulla rundor där ett tag, men vi hörs när jag kommer hem.
 
 
 
 

Inspiration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt

 
Har precis kollat på detta underbara pogram, fyfan vad rolig dag-otto är. Men har hunnit snacka en liten stund med ebba också, jag börjar fan bli lite rädd nu... Ebba you know what.
Men ska snart nu sätta mig vid datorn för att beställa lite saker, sen eventuellt kolla ph. 
Godnatt
 
 
 

Måndag

Har haft en bra dag, var hemma hos viggo tills lunch sen stack vi till skolan för att ha fame. Sluta vid 4 och gick hem en snabbis till ebba sen stack jag på träning i 2 timmar. Mamma kom och hämta mig vid 7 sen åkte vi hem och nu sitter jag och mamma i soffan med varsin dator i famnen, ska antagligen beställa mina saker ikväll.
Ska gå och käka lite nu, hörs senare

bilden lyder

 
Hade en mysig kväll igår, min bror och bebisen kom också & käka så det var mysigt. Tog mig en lång dusch igårkväll sen bädda jag mig ner i sängen vi halv 1. Vakna vid kvart över 8 och fick ett sms från matilda att vi skulle hem till viggo nu på morgonen istället för att stick direkt till skolan, så matilda kommer snart och hämtar upp mig sen åker vi till viggo och spelar in vår film. Men efter skolan som idag slutar vid 4 för min del sticker jag upp till min bamse träning. Jag bara ogillar måndagar...

Fryser som fan

 
 
Kom precis hem efter att varit och hämtat upp min bror sen vidare för att handla mat tills ikväll. Ligger just nu i sängen framför lite avsnitt jag missat, ikväll blir de taco mys med la familia. Ska även ta en lång varm dusch senare ikväll, hörs sen  
 



saknad..

 
Har suttit och kollat igenom massor av bilder från i somras, saknar mina girls så jävla mycket så de gör ont. Vi tre hade de så jävla bra, fast det ibland inte gick så jävla bra. Jag vet inte hur länge sen det var alla vi tre umgicks tillsammans, fyfan vi måste skärpa oss nu. Vi har så jävla många minnen tillsammans, asså shit jag får fan tårar när jag tänker på vår tid vi hade. Men jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er vad som än händer.
Puss på er 
 
 

Relax day

 
Vakna vid 11 och kunde verkligen inte gå upp, fyfan vad segt det var. Men vid halv 12 gick jag ner för att käka lite sen har jag bara legat i soffan och kollat en film med mamma och pappa. Ska nu resten av dagen hjälpa mamma med att rensa lite här hemma, sen kanske jag sticker ut för att träffa ebba w en liten kortis men vi får se hur det blir med det. Hörs under dagen
 
 

mys och ännu mer mys

 
Har suttit framför datorn hela kvällen, kollade en film i typ 20 minuter sen tröttna jag eftersom den var sjukt tråkig. Har kollat rundor på nätet och hittat massor av saker jag vill ha, ska nog beställa några av sakerna denna månaden förhoppningsvis. Men ska snart bädda ner mig i sängen och sen sova riktigt länge hoppas jag, imorgon står träning på schemat men jag vet inte om jag ska skippa den eller inte så vi får se hur min dag slutar imorgon. Godnatt ❤
 
 
 

Mys

 
Ligger nu i mammas säng med mitt underbara täcke, ljusen är tända och jag ligger och kollar film. Älskar dessa kvällarna när man  fryser så jävla mycket och man bara lägger sig under täcket och kollar film, antar att jag kommer ligga här ett bra tag. Detta är kvalitetid för mig, vi hörs senare 
 

Sådan mor, sådan dotter

 
Nyttiga som jag och mamma är stack vi till McDonald´s efter träningen, körde inom en affär också. Kom nästan precis hem och ska nog bara mysa med familjen ikväll eftersom min bror inte är hemma. Tog även några bilder innan idag när vi var ute och spralla med våra pulkor, men dem kommer senare eftersom ebba har dem på sin telefon. Vi hörs under kvällen
 
 
 
 

Godmorgon Lördag

Vakna vid 9 och gick ner för att käka frulle, sen bestämde jag med Ebba & Ebba att vi skulle träffas en liten stund innan min träning. Så nu ska jag snart åka till Ebba, antar att vi kommer flippa och åka pulka eftersom vi inte gjorde de igår. Men mamma kommer iallafall och hämtar mig sen vid 2 så sticker vi ut till Hittarp för träning till 5. Hörs under dagen 

Fredag




Sluta vid halv 4 och tog bussen direkt till väla med Ebba, var där i typ 3 timmar. Fick med 4 små saker hem, bland annat ett skal som jag avgudar. Men sitter på bussen påväg hem till Ebba nu, vi ska väll käka lite sen ska vi sticka ut en sväng. Antar att vi kommer flippa så jävla mycket så att vi åker lite pulka i mörkret, haha det är våra spontan idéer. Men mamma kommer och hämtar mig senare så sticker vi hem och myser antar jag, kanske blir 1 eller 2 filmer ikväll/natt. Vi hörs under kvällen 




Nybyggarna


Kom hem från en lugn träning vid kvart i 10 eftersom vi stack & handla mat också. Hade ett deep talk med Linnea och Julia på träningen också, fyfan vad  jag älskar att bara snacka om saker som vi alla tre hatar. Men käkade och sen satt jag på nybyggarna och kollar just nu de med mamma, älskar de programmet. Men ska snart bädda ner mig i sängen för lite sömn inför en sjukt lång dag imorgon. 


Nike this lovely shoes

 
Är så sugen på att köpa ett par nya nike skor, mina börjar blir sjukt utslitna och tråkiga. Tror jag kommer att göra det till våren, älskar att gå rundor i mina nike free run dem är så sköna. Önskar jag kunde ha varje färg som finns, det är nog de skönaste skorna som finns. Nu ska en träningssugen maja sticka iväg för 2 timmars träningspass, hörs efter
 
 

My girls


Har precis kommit hem efter en lång dag i skolan, har gått hyfsat bra men sjukt tråkigt bara. Men ligger just nu under filten och väntar på att mamma ska komma hem sen vid 7 åker jag iväg på träning. Har Ebba i telefonen just nu också så snackar lite med henne innan hon sticker på träning.




tagga, tagga

 
Äntligen är allt bokat & jag sticker upp till Stockholm nästa månad men världens bästa person. Vi åker upp och är där i 3-4 dagar, fyfan vad mysigt det kommer bli. Jävlar vilket ös det kommer va på avicii alltså, kommer somsagt ha en sjukt mysig weekend med världens bästa person brevid mig. Ska bli så skönt att få åka iväg ifrån Helsingborg under några dagar och bara få snacka ut om allt & ingenting med bästis, även att få slippa alla dessa falska männsikor som finns runt omkring oss. Det bästa med allt är faktiskt att vi slipper en dag i skolan och det är bara så jävla skönt. Det är inför detta jag och ebba har planerat lite inför nu dem senaste dagarna. 
 

You are My life angel

 
 
Sluta vid kvart över 3 och stanna på skolan tills tjugo i 4 kanske det blev. Haft en fett jobbig dag i skolan, men sista lektionen herregud som jag skratta, bästa personerna. Stack sen hem till Ebba iallafall och käkade lite och bara hade så jävla kul, cykla hem vid kvart i 6 när Ebba stack på träning.
När jag kom hem bytte jag om och ligger nu brevid mamma under täcket, ska bara ta de lugnt ikväll. Kanske åker iväg sen för att kolla present till Ebba men vi får se hur de blir med det. 



Tisdag


Fick med mig denna godingen hem från stan idag, fyfan vad skön den är. 
Ska se om jag orkar fota den lite bättre när jag kommer hem, men jag tror inte att jag pallar eftersom jag inte mår 100
Åkte upp till sjukgymnasten vid 5 sen kom mamma va tjugo i 6 och körde mig hem till min bror så har varit här nu ikväll & myst lite med bebisen och bara tagit det lugnt. Mamma är just nu på möte så väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka hem, ska lägga mig under täcket direkt när jag kommer hem eftersom jag fryser så jävla mycket. Nu laddar min telefon ur när som helst, hörs senare! 


This shit


Sitter just nu i korridoren och spelar in svensk- uppgift med Ebba, slutar om 1 och en halv timme. Direkt efter skolan sticker jag ner till stan med Ebba, sen vidare till sjukgymnasten vid 5. 






Goodnight

Bild från i höstas 
 

Har nu kollat tv hela kvällen, har även packat min väska tills imorgon. Eftersom jag och ebba sticker ner till stan direkt efter skolan imorgon kör nog mamma mig till ebba på morgonen så går jag med henne till skolan sen istället för att jag måste gå hela vägen till skolan i snö men vi får se hur det blir med det. 
Ska iallafall bädda ner mig i sängen nu, så hörs vi imorgon.
 
 
 
 
 

Snow is back, back again


Såja, nu är vintern tillbaka igen. Snön trillade äntligen ner så jag och Ebba stack ut direkt, så jävla mysigt. Vid 5 stack jag till bamse träningen och det gick väll bra, cykla sen hem i all snö. Ligger nu framför tven och ska lägga mig under filten, sen väntas en kväll med fyllt program på tv. 



Mysigt


Stack direkt hem till Ebba efter skolan & börja planera lite inför nästa månad. 
Vid 5 sticker jag iväg på min första bamse träning för detta året, sen vid 6 eller 7 cyklar jag hem. Ska försöka plugga lite när jag kommer hem också men nu måste jag sluta skriva eftersom Ebba sitter och skriker på mig, älskar henne så när hon skriker på mig. Kärlek till dig ❤️



The world´s greatest

 
Har kollat klart på filmen nu och ska börja packa lite inför imorgon, ebba la upp denna bilden på instagram innan asså fyfan så söta vi var. Lovar dig att vi två från dagis till ålderdomshemmet utan tvekan, älskar dig så jävla mycket twini. 
 

Maja är stark nu

 
 
Har nu kommit hem efter en sjukt jobbig träning, min rygg ville verkligen inte som mig idag så jag gjorde mina övningar istället. Sista halvtimmen hade vi styrka & fyfan vad jobbig det var, jag höll på att dö på riktigt. Men mamma kom sen och hämta mig sen stack vi och handla mat & nu ligger jag i soffan och väntar på att jag ska orka gå in i duschen. Ska bara ligga framför tven hela kvällen eftersom det väntas hur många lingon finns det i världen vid 8 tiden. 



go to training

 
Drar på träning nu, som ni ser i bakrunden på bilden måste jag verkligen städa mitt rum men något jag verkligen inte orkar. Ska blir skönt att träna faktiskt, hoppas bara på att min rygg vill de också. 
Hörs när jag kommer hem
 
 
 
 

Träning väntas

 
Vaknade vid 11 och har inte gjort så mycket under dagen, ska snart byta om och käka sen drar jag på träning. Får se om min rygg tillåter de, annars får jag köra styrka istället. Mamma kommer och hämtar mig vid 5 sen kanske kanske jag träffar ebba, vi får se.
Ha en bra Söndag 
 

December 2013

 

Stuck in love

 
Satt på en film vid 12 tiden och har nu kollat ännu en film där den slutar med tårar. Jag förstår inte, jag bölar nästan till alla filmer. Men filmen var faktiskt sjukt bra så om ni inte har sett den borde ni se den, riktigt bra film! 
Ska nu bädda ner mig i sängen för lite sömn, hörs imorgon 



Family love


Åkte iväg till bror för en liten myskväll, på vägen hem körde vi inom hemmakväll så nu sitter jag med fetaste godispåsen framför mig. Ebba är snart hemma efter sin cup som dem vann så ska nog snacka med henne ett litet tag sen. Imorgon blir det träning vid halv 3, antar att jag bara kommer lulla rundor i mitt hus fram tills de, behöver verkligen få röjt upp på mitt rum.  



Party en party


Har precis käkat middag med familjen, lyxa till det med en cider också. Ska nog åka till min bror och mysa lite med bebisen nu eftersom jag inte har något bättre för mig. Antar att jag kommer va där ett bra tag, så vi hörs när jag kommer hem.



November 2013

 

Lördag

Bild från igårkväll 

Kvällen igår följdes upp med 2 filmer till tror jag, somna nog vid 2-3 någon gång.
Mamma kom och hämta mig vid kvart över 12 då Ebba skulle sticka iväg på fotbollscup, när jag kom hem la jag mig i soffan och har legat där ett bra tag nu. Ska hjälpa mamma med lite saker, sen hoppas jag att vi åker till lillemann och myser liten stund. 




Bio


Stack ner till bion vid halv 6, bion börja vid kvart över så vi fick vänta. Men kolla hundraåringen, haha vi och alla pensionärer typ.. Men den var fett rolig ändån, sprang från bion till busshållplatsen på några sekunder haha asså fyfan.. Vi ligger just nu i hennes säng & dunkar musik och ska se om vi hittar någon att va med. 





Friday


Har nu slutat efter en urspårad dag i skolan, ska snart sticka hem till Ebba för en myskväll. Vi sticker på bio senare ikväll och sen sover jag hos henne antar jag. Men vi hörs senare idag, puss 



Oktober 2013

 

fyfan vad skönt att träna

 
Har precis kommit hem efter en sjukt bra träning, fyfan vad skönt att komma igång igen fast det gjorde så jävla ont i hela kroppen. Har värsta gympa suget just nu så klicka ihop det collaget ovanför. Ska snart hoppa in i duschen sen fixa lite inför helgen, har lite smått planer inför imorgon. 
 
 
 
 
 

Det här med plugga...


Kom hem vid 4 och la mig direkt under filten i soffan, har nu försökt att plugga men det leder alltid till att jag börjar rita på min läxa istället.. Har Ebba i telefonen just nu & ska snart byta om och sen sticka vidare till träning. Har inte tränat på hur länge som helst så det ska bli skönt att få träna lite.
Hörs efter träningen 





September 2013

 

Onsdagskväll


Åkte ut till väla med mamma vid halv 7 hitta inget fint men mamma hon shoppa.. Mamma berätta också en grej som kommer göra nästa månad riktigt grym, ni får reda på det när det är helt 100. Men ska nu kolla tv & fixa inför ännu en dag i skolan imorgon. 




Vadå tjocka?


Stack ner i stan efter skolan och hämta hennes telefon sen åkte vi med bussen till brunnen och köpte semlor. Ligger nu i hennes säng och kollar film & käkar våra semlor. Åker hem sen vid 6 antar jag, har ingen aning vad jag hittar på ikväll.



Dagens outfit

 
Grå tröja från GinaTricot // Blus från Lager 157 // Please byxor från Italien // "Liebeskind skärp" 
 

Augusti 2013

 

Back to this shit again

 

Godnatt

Ska bädda ner mig i sängen för att sova nu, kommer aldrig komma upp imorgon annars. Sticker iväg till skolan vid 8 och slutar vid 15.15 sen åker jag ner i stan med ebba och hämtar hennes telefon. Men har ett tidinställt inlägg imorgon vid 8 på morgonen, så kika in då.'
godnatt

bitch, i love you


Stack ner i stan för att möta upp min Ebba, sen lämna vi in hennes telefon sen tog vi en fika. Fick även med mig en kjol hem, kanske kommer att visa den här men vi får se. Mamma kom och hämta mig och Ebba vid halv 5 sen stack vi till min sjukgymnast sen droppa vi av Ebba sen åkte vi vidare till möte på min träning. Kom hem vid 7 sen har jag bara legat i sängen och snackat FaceTime med Ebba hela kvällen. Något som jag drömt om kanske blir sant nästa månad, vi får se hur de blir. 




Dejt




Juli 2013

 

fixat inlägg

Har suttit hela kvällen och fixat med resten av sammanfattningarna av året så nu är dem klara och kommer upp under denna veckan. Ska snart bädda ner mig i sängen för att sova och sen imorgon sticker jag som sagt ner i stan med ebba, vi sticker nog hem till henne sen eftersom vi ska kolla resa och har en del att snacka om.
Vid halv 5 åker jag till sjukgymnasten sen vidare på träning vid 6, ska äntligen få börja träna lite smått hoppas jag.
Godnatt

Ta mig härifrån...

Åh, vill bara åka utomlands nu. Så jävla trött på Sverige... 

Har tillbringat ännu en dag på nyårsaluten med Ebba, vi somna vid 3 inatt och kunde verkligen inte komma upp imorse så vi kom dit vid 11 någon gång. Har varit så trött idag så har bara degat där under dagen, mamma kom och hämta oss vid halv 6 sen stack jag hem. Har snackat med mamma om resan till sommar och lite sånt, jag och Ebba ska kolla upp resorna imorgon. Sticker iväg ner till stan med henne imorgon för att lämna in hennes telefon på lagning sen antar jag att vi ska fika och bara mysa rundor. 




Juni 2013

 

this girl is my bestfriend


Stack iväg dit imorse vid 10 halv 11 & var där till 5-6 tror jag, sen åkte vi hem och sen har bara myst hela kvällen. Har precis kollat klart vår film & ska nu göra oss klara för att sova. Vi sticker dit imorgon också men ja, godnatt. 



Maj 2013

 

Godnatt

Love you
 
Somnar inom vilken sekund som helst, ska upp vid 9 imorgon bitti. Mamma kör mig och ebba dit imorgon, men jag vet inte om det blir så mycket uppdatering imorgon men vi får se. 
Puss

The day

 
 
Åkte iväg till nyårsaluten vid 11 och var där till 4/5, haft en rolig dag iallfall. Imorgon sticker vi dit samma tid som idag och är där ett bra tag, efter sticker vi hem till ebba så sover jag där. Så ska packa mina saker nu, har inte blivit så mycket uppdatering idag eftersom jag inte haft tid + att min telefon ladda ur vid 1 typ. 


 
 



Julklappar från Ebba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött Maja



Kör på mjukis idag eftersom jag är trött som helst, men Ebba är påväg hit nu sen sticker vi till nyårsaluten & kollar fotboll resten av dagen. 





April 2013

 

godnatt

Ska nu bädda ner mig i sängen efter ett bra kväll, imorgon väntar fotboll hela dagen med ebba. Ska försöka komma upp tidigt imorgon men vet inte hur det kommer att sluta, fråga mig inte hur ebba ska komma upp... Men mina julklappar från ebba har jag ställt in på ett tidinställt inlägg så det kommer vid 17. Hörs under dagen imorgon 

känns helt cp

Har en känsla av att folk kanske tror att jag på dem bilderna av baksidan på byxorna fotar dem bara för att visa upp min röv eller hur nu ni tänker, isåfall vill jag bara att ni ska ta er i arslet för så är det verkligen inte. Eftersom jag fått kommentarer att ni ville att jag skulle visa upp det jag fick från usa vill jag ju såklart göra det för er och då vill ju jag att ni ska få veta hur sakerna ser ut också. Därför visar jag både framsidan och baksidan på de saker jag visar upp här på bloggen, so that´s my thing. 

Mina saker från Usa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

home

stack hem till min saknade ebba vid 5 tror jag, så myste vi bara lite. Vi gjorde också en video på allt hon köpte och vad jag fick av henne på min videofyme men det kom inte upp här så ska nu fota allt istället.
Det kommer nog upp på bloggen imorgon, jag fixar nog det så det blir tidinstället vi får se.
 

Dagens outfit

 
 
 
Fira blus // Lely wood kofta // Ginatricot kjol // H&M tajts // Ginatricot strumpor 
 
 
 
 
 

mot stan

ska snart gå ut till bussen för att sticka ner till stan för en frapino med bellz, ska nog bara köpa en sån och lulla rundor där nere tills ebba kommer hem. Tänkte fota dagens outfit idag också, så den får ni under dagen.
 

Godmorgon

Vakna vid 11 och gick dirket in i duschen efterssom jag inte duscha igår, ska nu käka en riktigt stor frulle sen ska jag slå in ebbas julklappar. Sticker hem till bella en liten stund sen för att hjälpa henne med sen sak sen när ebba kommer hem vid 4 ska jag antagligen dit och träffa henne. Får mina saker idag också tror jag men jag vet inte hur jag ska göra med det, vi får se. Men vi hörs under dagen 
 

Mars 2013

 

Food is My bestfriend


Mamma kom hem med lite mat till mig innan så nu har jag käkat och sitter nu och kollar hockeyn med pappa. 




Every summer has a story

 
Slängde ihop ett collage med sommarbilder, vill bara ut och resa nu. Och om det blir som jag tänker mig så åker jag iväg med mina bästavänner på resa i sommar, så vi får hoppas på att det blir så. 
 

Ny blus

 
 
 
 
 
Fira blus 500:-
 
 
 
 

Torsdag

Bästa kommer hem imorgon

Vakna vid 12 och har käkat frulle precis, ska nog träffa Bellz en liten stund sen. Ska gå upp och ta en dusch sen åker jag iväg för att hämta mitt paket som har kommit. Tänkte fota de sen också så ni får se vad jag beställt hem. Men Ebba kommer hem från USA imorgon och har har med lite saker hem till mig, vill ni att jag visar vad hon köpt med sig hem? Kommentera 



Februari 2013

 

Snaps


Några snaps från kvällen, har dragit på mig en huvudvärk som jag antar är från igår.. Har hjälpt mamma med hennes sovrum och haft ebbs på telefonen. Ska nu kolla film med mamma sen somnar jag nog gott i sängen eftersom jag är sjukt trött



Confused

Saknar detta så jävla mycket, speciellt er girls ♡
 
Har haft en långtråkig dag förutom att jag mötte upp bellz för lite häng innan, har kommit på hur mycket jag igentligen hatar jullovet. Eftersom jag är en person som inte klarar av att inte ha något att göra så tycker jag det är skit jobbigt att va ledig under speciellt års skiftet, det blir både röd dag och klämdagar hit och dit. Eftersom nästan alla affärer håller stängt dessa röda dagarna så har jag verkligen ingenting att hitta på förutom att umgås med min älskade vänner. Men imorgon är det äntligen vanlig dag, så jag antar att jag åker med bellz ut på väla och fixar med hennes telefon. 
 

Börjar bra..

Höll mig upp ända till klockan halv 6 imorse, tittade på två filmer och båda slutade i tårar. Känns väldigt bra att det första jag gör på 2014 är att sitta och böla.. Fixade också sammanfattningarna inatt, så nu har jag ställt in dem på tidinställda inlägg 12 dagar framöver. Det blev bara ett collage med bilder från månaden eftersom jag har inget minne av vad jag gjorde i detalj på bilderna men en liten throwback blir det iallafall. Ska snart gå ner och käka lite frulle sen tar jag mig en dusch och väntar på att bellz kommer hit. 

Januari 2013

 

Gott nytt år


Gott nytt år mina älskade blogg läsare ❤️





RSS 2.0